Монтаж

Монтаж

За пoвече информация по монтажа на вашата климатична система ви предоставяме кратка ценова информация за нашите цени и услуги:

Монтаж на климатична система с мощност до 18000BTU е 300 лв. до 3 л.м. между външно и вътрешно тяло, което включва необходимите материали за пускане на климатичната инсталация; едно посещение до обекта на клиента.

Монтажът включва:

Монтаж на външно тяло на стойка, монтаж на вътрешно тяло.

Изграждане на тръбна и електрическа връзка между 2-те тела, до 3 линейни метра.

Пускане на климатика в експлоатация.

Един пробив в стена 40 мм.

Вишка по допълнително споразумение.

Монтажът не включва ръчно качването на климатици над 2-ри етаж, което се заплаща по 5 лв. на етаж за 1бр. климатик.

Отвеждането на конденз в далечни улуци, както и изграждането на отводнителна линия по фасадата или вътре в нея се заплащат допълнително.

При извършване на монтаж в празнични дни или след 18ч. по желание на клиента, се доплаща 100 лв. до 3 л.м.

Монтаж на климатична система с мощност от 18000BTU включително до 24000BTU е 400лв. до 3 л.м. между външно и вътрешно тяло, което включва необходимите материали за пускане на климатичната инсталация, закрепването на телата (по стандартен начин) и трудът на групата за монтаж.

Безплатният монтаж е до 3 л.м. между външно и вътрешно тяло, което включва необходимите материали за пускане на климатичната инсталация и едно посещение до обекта на клиента.

Допълнителни услуги

Демонтаж на стара климатична система до 12 000 BTU- 120 лв. Демонтаж на стара климатична система над 12000 BTU- 150 лв. Над 3 л.м. се доплаща по 45 лв. (до 18000BTU) и 55лв. (до 30000BTU) на л.м. Декоративни PVC канали 60/60 - 15 лв. на линеен метър. Вкопаване на свързващия кит в стена (тухла) се заплаща по 40 лв. на метър. Поставяне на антивибрационни тампони - 46 лв. (aко не са доставени с климатика). Удължаване на захранващ кабел от стандарта - 6 лв. на л.м. Тава за зимен конденз - 120 лв.

Всички цени са с включено ДДС и са валидни за района на град София!

Гаранционните условия са посочени в гаранционните карти и също не могат да бъдат променяни, освен по изключение, когато между ЖАР-ООД и клиента писмено са постигнати други условия, които по никакъв начин не вредят на издателя на картата.