За нас

За нас

Фирма JAR Clima e компания основана през 2000 година и функционираща изцяло в сферата на климатизацията, вентилацията и отоплението с цел постигането на максимална прецизност и компетентност. Тя е специализирана в доставкта и монтажа на климатични и вентилационни инсталации за битови, обществени, промишлени помещения и сгради, както и тяхното цялостно гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Фирмата предлага широка гама продукти на признати и установени марки на нашия пазар, а именно Fuji Electric, Mitsubishi heavy industries, Panasonic, Mitsubishi Electric,Toshiba, Aux  и много други.

Нашата История

В основата на компанията стои индивидуалния подход, който има фирмата към всеки един от своите клиенти. Тя умее правилно да избере подходящия климатик по топлинна мощност и енергийна ефективност за нуждите на съответното помещение, спазва стриктно технологичните операции по монтаж и пускане на климатика, които от своя страна гарантират нормална и дълготрайна експлоатация, притежава качествена апаратура за монтаж и поддръжка на климатици, работи чисто и се стреми да задоволи всяко желание на клиента, коректно изпълнява гаранционните ангажименти и не на последно място разполага с висококвалифицирани специалисти за ремонт и профилактика на климатичните инсталации.