Климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 25 ZTL-W

Климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 25 ZTL-W

Климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 25 ZTL-W
промоция
1 823,00 лв.
Спестявате 0,00 лв. (-0%)

Описание

  • Елегантен дизайн – моделите в новата серия Smart Plus впечатляват с иновативна визия, създадена от италиански дизайнери със заоблени контури и изчистени линии в класически бял цвят, вписвайки се прекрасно в европейския интериор.
  • Интелигентно управление – благодарение на вградения Wi-Fi, управлявате климатика си през мобилното приложение Smart M-Air лесно и удобно по всяко време и от всяко място. Така оптимизирате разходите за климатизация и подобрявате комфорта, спрямо личния си график.
  • Удобни функции на въздушния поток – с удобства като Jet технология, автоматичен контрол на клапите, въртене на клапите във вертикално и хоризонтално направление, както и запаметяване на позициите им. В допълнение 3D Auto функция гарантира тиха работа и равномерна температура във всички точки на помещението.
  • Пестене на енергия – възможността за отдалечено управление и мониторинг на консумираната електроенергия от климатика в комбинация на икономичен режим, таймер или Fuzzy Auto Mode, чрез който устройството прави приблизителни изчисления какъв режим и температура да задейства, осигуряват по-ниски месечни разходи.
  • Предимства на филтрите – моделът разполага с един филтър за мирис и един алерген-деактивиращ BIO CLEAN филтър, който успешно се справя и с влиянието с нежеланите частици и алергени във въздуха.
  • Функции за поддръжка и предпазване – самопочистване, самодиагностика, микрокомпютърно обезскрежаване, опцията за заключване на дистанционното
  • Други функции – Back-up switch, автоматичен рестарт след възстановяване на захранването, възможност за работа в режим охлаждане при ниски външни температури.  

Спецификации

Категория: Стенни климатици
Цвят: Бял
Държава на произход: Япония
Консумирана мощност: отопление (kW): 0.66
Консумирана мощност: охлаждане (kW): 0.58
Ниво на шум: външно тяло (dB): 47 / 46
Ниво на шум: вътрешно тяло (dB): 41 / 36 / 26 / 22
Отопление (kW): 3.0 (1.0 ~ 4.8)
Охлаждане (kW): 2.5 (0.8 ~ 3.2)
Работен диапазон при отопление (°C): -15~24
Работен диапазон при охлаждане (°C): -15~46
Размери Ш • В • Д: вътрешно тяло (mm): 294 x 798 x 210
Тегло: външно тяло (kg): 24.0
Тегло: вътрешно тяло (kg): 9.0
Хладилен агент: R32 / 675

Подобни Продукти