Монтаж

За пoвече информация по монтажа на вашата климатична система ви предоставяме кратка ценова информация за нашите цени и услуги:

Монтаж на климатична система с мощност до 18000BTU е 180 лв. до 3 л.м. между външно и вътрешно тяло, което включва необходимите материали за пускане на климатичната инсталация; едно посещение до обекта на клиента.

Монтажът включва

Монтаж на външно тяло на стойка, монтаж на вътрешно тяло.

Изграждане на тръбна и електрическа връзка между 2-те тела, до 3 линейни метра.

Пускане на климатика в експлоатация.

Един пробив в стена 40 мм.

Вишка по допълнително споразумение.

Монтажът не включва ръчно качването на климатици над 2-ри етаж, което се заплаща по 5 лв. на етаж за 1бр. климатик.

Отвеждането на конденз в далечни улуци, както и изграждането на отводнителна линия по фасадата или вътре в нея се заплащат допълнително.

При извършване на монтаж в празнични дни или след 18ч. по желание на клиента, се доплаща 100 лв. до 3 л.м.

Монтаж на климатична система с мощност от 18000BTU включително до 30000BTU е 199 лв. до 3 л.м. между външно и вътрешно тяло, което включва необходимите материали за пускане на климатичната инсталация, закрепването на телата (по стандартен начин) и трудът на групата за монтаж.

Безплатният монтаж е до 3 л.м. между външно и вътрешно тяло, което включва необходимите материали за пускане на климатичната инсталация и едно посещение до обекта на клиента.

Допълнителни услуги

Демонтаж на стара климатична система до 12 000 BTU- 60 лв. Демонтаж на стара климатична система над 12000 BTU- 70 лв. Над 3 л.м. се доплаща по 24 лв. (до 18000BTU) и 30 лв. (до 30000BTU) на л.м. Декоративни PVC канали 60/60 - 9 лв. на линеен метър. Вкопаване на свързващия кит в стена (тухла) се заплаща по 20 лв. на метър. Поставяне на антивибрационни тампони - 26 лв. (aко не са доставени с климатика). Удължаване на захранващ кабел от стандарта - 5 лв. на л.м. Тава за зимен конденз - 55 лв.

Всички цени са с включено ДДС и са валидни за района на град София!

Гаранционните условия са посочени в гаранционните карти и също не могат да бъдат променяни, освен по изключение, когато между ЖАР-ООД и клиента писмено са постигнати други условия, които по никакъв начин не вредят на издателя на картата.

“Жар Клима“ ООД е бенефициент по проект BG16RFOP002-2.073-23760 “Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”, с цел “Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Обща стойност на проекта: 10 000 лв., от които 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.