За нас

JAR Clima

Дейност

Фирма JAR Clima e частна бързоразвиваща се компания основана през 2000 година и функционираща изцяло в сферата на климатизацията, вентилацията и отоплението с цел постигането на максимална прецизност и компетентност. Тя е специализирана в доставката и монтажа на климатични и вентилационни инсталации за битови, обществени, промишлени помещения и сгради, както и тяхното цялостно гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Фирмата предлага широка гама продукти на признати и установени марки на нашия пазар, а именно Fujitsu-General, Panasonic, Hitachi, Haier, Samsung, LG и много други.

В основата на успеха на компанията стои индивидуалния подход, който има фирмата към всеки един от своите клиенти. Тя умее правилно да избере подходящия климатик по топлинна мощност и енергийна ефективност за нуждите на съответното помещение, спазва стриктно технологичните операции по монтаж и пускане на климатика, които от своя страна гарантират нормална и дълготрайна експлоатация, притежава качествена апаратура за монтаж и поддръжка на климатици, работи чисто и се стреми да задоволи всяко желание на клиента, коректно изпълнява гаранционните ангажименти и не на последно място разполага с висококвалифицирани специалисти за ремонт и профилактика на климатичните инсталации.

Мисия

Мисията на фирма JAR Clima е да осигурява на своите клиенти висококачествени продукти, съобразени с техните потребности, като спомага развитието и растежа на своята търговска дейност осъществявана във висококонкрурентната среда чрез инвестиране и развитие на търговската мрежа и човешките ресурси.

Стратегия

Следвайки своята дългогодишна стратегия и изпълнението на поставените си цели и задачи, а именно да стане първа сред фирмите със сериозно присъствие на пазара, постоянно увеличаване на пазарния си дял чрез атрактивна ценова политика, осигуряване на съвременен пакет от продукти, и не на последно място, да поддържа високо ниво на обслужване на своите клиенти, JAR Clima е постигнала забележителни успехи през своето 11- годишно съществуване.

От периода на основаването на фирмата до 2011 година над 5000 клиента предпочетоха JAR Clima за свой партньор, като техният брой непрекъснато нараства.

JAR CLIMA

Категории

Производители

новоАнкета

    Няма създадени анкети!

  Реклама